Elzo Lerner (1980) heeft voor commercieel medewerker, vertegenwoordiger, communicatie en docent theater gestudeerd. Elzo heeft een eerstegraads lesbevoegdheid. Hij kenmerkt zich door zijn enthousiasme, humor en gedrevenheid.

Jelcher de Ruijter heeft (1983) is een trainer en trainingsacteur in hart en nieren. Met zijn ruime ervaring is hij een aanwinst voor het team. Met zijn scherpe en directe analyses maakt dat hij met zijn feedback vaak in de roos schiet.

Helmer van der Sar (1984) heeft met zijn jarenlange ervaring als trainingsacteur een gedegen basis gelegd voor het vak als trainer. Helmer heeft een vaak unieke kijk op zaken en weet problemen van verschillende kanten te bekijken.

Alexander de Vree (1974) noemt zich in eerste instantie docent. Vanuit deze kennis en ervaring adviseert hij ons team met liefde. Als trainingsacteur weet Alexander door zijn ontspannen benadering een laagdrempelige sfeer neer te zetten waarin deelnemers zich veilig en vertrouwd voelen.

Annebel Overbeeke (1993) is een talentvolle trainingsactrice en dat talent is opgemerkt bij Stresslesser. Ze kan als geen ander een tiener spelen en daagt de ander uit om net een stapje verder te gaan dan je verwacht.

 

Het team

Ervaring en gedrevenheid

In 2005 begon Elzo als trainingsacteur bij de politie, bedrijven en instellingen.

Het was een tijd waarin uitval bij de politie door stress hoog was en daarom werd de driedaagse training mentale weerbaarheid ontwikkeld door psychologen, sportcoaches en andere mentale weerbaarheid-trainers.

Deze training is de basis geweest voor de training Stresslesser, omgaan met spanning en stress.

Elzo werd direct gegrepen door het onderwerp. Hij is bibliotheken ingedoken en heeft zich uitgebreid verdiept in dit thema. Hij heeft de drie daagse training geschikt gemaakt voor het brede publiek en dit heeft geresulteerd in de training Stresslesser, omgaan met spanning en stress.

Bij Stresslesser, omgaan met spanning en stress krijgt de deelnemer inzicht in hoe spanning en stress werkt en wordt uitgedaagd om een gezond en ontspannen leven te leiden.

Stresslesser wordt door deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,8!

Daar werken we hard voor en daar zijn we trots op

Mooie woorden van deelnemers

Dit zeggen anderen over Stresslesser:

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Ik moet eerlijk zeggen: ik ben enthousiast over het resultaat. Als je toepast wat je hier leert, merk je dat het echt werkt!"

Iris Tsjong Productiemedewerkster

"Ik volgde deze cursus omdat ik veel last had van huiduitslag door stress. Door deze training en het toepassen van de handvatten is die gewoon verdwenen!"

Alvaro Lopez Docent Universiteit Van Amsterdam en Universiteit Utrecht